top of page

GerMania -kamariooppera Vapaan taiteen tilassa Helsingissä


Magda Goebbelsin elämäkerran on kirjoittanut Anja Klabunde.

GerMania - La gran fiesta on perulaisen Alvaro Zuniga Roncalin säveltämä yksinäytöksinen kamariooppera, johon libreton on kirjoittanut Maritza Nunez Bejarano. Teos saa maailmanensiesityksensä huhtikuun lopussa Helsingissä. Ville Saukkosen ohjaama ja Hanna Hakkaraisen puvustama teos sijoittuu bunkkeriin, jossa seurataan toisen maailmansodan viimeisimpiä hetkiä. Laura Humppilan koreografia tuo liikkeen suljettuun tilaan. Hannakaisan näyttämöhahmo on toisen valtakunnan ykkösnainen, Magda Goebbels.

Tero Halonen (Adolf Hitler)

Erik Rousi (Josef Stalin)

Marika Hölttä (Eva Brown)

Samuli Taskinen (Joseph Goebbels)

Hannakaisa Nyrönen (Magda Goebbels)

Henri Tikkanen (Erik Kempka)

Tuomas Miettola (Larisa)

Esitykset

29.4.2016 klo 20:00 Ensi-ilta

3.5.2016

4.5.2016

5.5.2016


bottom of page