top of page

Oskar Merikannon lauluja Joroisten musiikkipäivillä ja Lohja Soi -festivaalilla


Oskar Merikanto

Oskar Merikannon rakastetuimmat laulut ovat kulkeneet Tomas Takolanderin ja Esko Grundströmin sormien lävitse ja saaneet uudelleensovitetun asun. Laulut huokailevat niin ranskalaisen chansonin tapaan kuin tanssivat eri maiden kansanmusiikkien rytmissä ja juurtuvat jazzahtaviin sointukiertoihin. Konsertin esiintyjät: Mika Kares (basso), Hannakaisa Nyrönen (sopraano), Tomas Takolander (mm. kitara, piano) Esko Grundström (mm. kontrabasso, harmonikka) Charles Ng (sopraano- ja alttosaksofoni) & Tuomo Huhdanpää (lyömäsoittimet).

KUN VAAN LAULAA SAAN

Joroisten Musiikkipäivät

28.7.2018 klo 15.00, Warkaus-sali

KUN VAAN LAULAA SAAN

Lohja Soi

12.8.2018 klo 15.00, Laurentiussali


bottom of page