top of page

Rajoilla Ensemblen kesäkiertue Karstulassa, Äänekoskella ja Viitasaarella heinä-elokuussa.


Ritareita ja rouvia

Rajoilla Ensemblen kesän 2018 kiertue kantaa nimeä RITAREITA JA ROUVIA ja sen teemana on ritarikulttuuri ja romantiikan puhkeaminen. Konsertissa kuullaan kamarimusiikkia sekä musiikkia oopperoista Figaron häät, Lohengrin, Tannhäuser ja Taika-ampuja. Konsertin solisteina esiintyvät klarinetisti Virve Ruokokoski ja sopraano Hannakaisa Nyrönen. Mukana ovat myös Kaisamari Hiltunen (viulu), Niina Tuunainen (viulu), Susanna Nietula (alttoviulu), Carla Kuotila (sello) sekä Annaleena Porttikivi (piano). Kiertueen konsertit ovat Karstulan kunnantalolla 25.7. klo 19.00, Äänekosken kaupungintalolla 1.8. klo 19.00 sekä Viitasaaren seurakuntatalolla 19.8. klo 15.00. www.rajoillaensemble.com


bottom of page