top of page

Rajoilla Ensemblen kesäkiertue tenori Giuseppe Varanon kanssa

Ikäluokkansa arvostetuimpiin oopperalaulajiin lukeutuva milanolainen tenori Giuseppe Varano saapuu heinäkuussa Rajoilla Ensemblen konserttikiertueen solistivieraaksi. Erityisesti Verdin ja Puccinin musiikin tulkkina ylistetty Varano on laulanut ympäri maailman muun muassa New York City Operassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Deutsche Oper am Rheinissa sekä Montrealin ja Beijingin oopperataloissa. Konserttiohjelma seuraa italialaisen laulumusiikin voittokulkua maailmalla. Ohjelmassa kuullaan niin oopperamusiikkia, italialisia käännösiskelmiä kuin napolilaisia lauluja. Tervetuloa haltioitumaan täysiverisestä italialaisesta tenoriäänestä! Lisätietoja: www.rajoillaensemble.com.

KYYJÄRVI

Het-teatteri 25.7.2019 klo 19.00

PIHTIPUDAS

Seurakuntakeskus Sallila 26.7.2019 klo 19.00

VIITASAARI

Vanha yhteiskoulu 28.7.2019 klo 15.00

Giuseppe Varano, tenori

Hannakaisa Nyrönen, sopraano

Kaisamari Hiltunen, viulu

Niina Tuunainen, viulu

Susanna Nietula, alttoviulu

Heidi Miettunen, sello

Annaleena Porttikivi, piano


bottom of page