Mendelssohnin psalmisolistiksi Tapiolaan


Bachin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 330 vuotta. Isä-Bach kehitti aikakautensa barokkityylin huippuunsa, mutta oli jo kuollessaan melkeinpä unohdettu. On kiittäminen Felix Mendelssohnia, että J.S. Bachin musiikki "löydettiin" uudelleen.

Tapiolan kirkon konsertissa Bach juhlii Mendelssohnin kanssa. Mendelssohnin hymnin Hör mein Bitten (Kuule rukoukseni) solistina laulaa Hannakaisa Nyrönen. Teos pohjautuu psalmiin 55. Solisti saa seurakseen suuren kuoron ja urkujen soinnin.

Bach juhlii Mendelssohnin kanssa

Su 1.2.2015, klo 18:00 Tapiolan kirkko, Espoo

Liisa Malkamäki, urut

Hannakaisa Nyrönen, sopraano

Kuukaudeksi kuoroon -projektikuoro Hannu Jurmun johdolla


join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

© 2016 Hannakaisa Nyrönen