Suomen Kansallisoopperan debyytti

Hannakaisa debytoi Suomen Kansallisoopperassa Fiordiligin roolissa. Uuden libreton Mozartin oopperaan Cosi fan tutte on kirjoittanut Minna Lindgren. Teos lupaa tuulettaa koronakevään traumoja satiirin ja realityn keinoin! Musiikinjohto: Esa-Pekka Salonen/Hannu Lintu Ohjaus: Jussi Nikkilä Lavastus: Mark Väisänen Puvut: Erika Turunen Valaistus ja projisoinnit: Mikko Linnavuori Koreografia: Riikka Räsänen ROOLEISSA Fiordiligi: Miina-Liisa Värelä/Hannakaisa Nyrönen Dorabella: Johanna Rusanen/Jenny Carlstedt Ferrando: Tuomas Katajala/Markus Nykänen Guglielmo: Waltteri Torikka/Arttu Kataja Despina: Karita Mattila/Reetta Haavisto Don Alfonso: Tommi Hakala/Nicholas Söderlund Rajapintapäällikkö: Sanna-Kaisa Palo Bakteerikammoinen kosketinsoittaja: Ylermi Rajamaa Covid-virus: Natasha Lommi

Lisätiedot ja liput:

https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/covid-fan-tutte/