top of page

Suomen Kansallisoopperan debyytti

Hannakaisa debytoi Suomen Kansallisoopperassa Fiordiligin roolissa. Uuden libreton Mozartin oopperaan Cosi fan tutte on kirjoittanut Minna Lindgren. Teos lupaa tuulettaa koronakevään traumoja satiirin ja realityn keinoin! Musiikinjohto: Esa-Pekka Salonen/Hannu Lintu Ohjaus: Jussi Nikkilä Lavastus: Mark Väisänen Puvut: Erika Turunen Valaistus ja projisoinnit: Mikko Linnavuori Koreografia: Riikka Räsänen ROOLEISSA Fiordiligi: Miina-Liisa Värelä/Hannakaisa Nyrönen Dorabella: Johanna Rusanen/Jenny Carlstedt Ferrando: Tuomas Katajala/Markus Nykänen Guglielmo: Waltteri Torikka/Arttu Kataja Despina: Karita Mattila/Reetta Haavisto Don Alfonso: Tommi Hakala/Nicholas Söderlund Rajapintapäällikkö: Sanna-Kaisa Palo Bakteerikammoinen kosketinsoittaja: Ylermi Rajamaa Covid-virus: Natasha Lommi

Lisätiedot ja liput:


bottom of page